menu

Wij zijn Van Onze Grond

Braakhekke

Op onze locatie maken en verwerken we onze producten met natuurlijke en, zoveel mogelijk, lokale ingrediƫnten.

Dijk-43

Onze varkens worden door ons met veel passie en liefde grootgebracht. Wij zorgen goed voor mens en dier, en dat proef je.

Hof te Dorth

Verse biologische eieren van Sallandse grond. Het lekkerste ei van dichtbij!

Huiskamp

Onze sappen komen van fruit waarbij we werken met natuurlijke vijanden en waar mogelijk met biologische bestrijdingsmiddelen.

Boerderij de Kolke

De producten van onze boerderij maken we van zelfgeteelde bessen en vruchten, met minimaal gebruik van beschermingsmiddelen.

IJsselrund

Met een gezond bodemleven als basis grazen onze dubbeldoelkoeien in een natuurlijke omgeving aan de IJssel vol weidevogels en insecten.

Klein Swormink

De producten die onze biologische boerderij verlaten, komen van het oudhollandse en oersterke ras Brandrode runderen.

Kwekerij Polman

Wij werken zo duurzaam mogelijk en veelal met gerecyclede producten. Onze producten blijven zoveel mogelijk in de streek!

Kwekerij Ripaplant

Alle planten worden geteeld en samengesteld binnen ons eigen bedrijf. Wij zijn continu bezig met innovatie en plantgenetica.

Melkbrouwerij

Deze echte melk wordt gemaakt door de Melkbrouwerij en komt van eigen grasgevoerde, gehoornde koeien.

Nieuwenburgt

Van lokale kruidenrijke akkers voor meer biodiversiteit en betere smaak die volledig behouden blijft door de ambachtelijke molen.

Overesch biologische landbouw

Bij onze ecologische landbouw is er meer aandacht voor de harmonie tussen dieren, natuur, milieu en de mens.

Tomesen Pluimveehouderij

Op ons van groene stroom voorzien bedrijf scharrelen de kippen naar hartelust rond en eten ze voer afkomstig uit de regio. En hebben de vrije uitloopkippen een uitloop van 4 m2 per kip in het […]

Tuinderij Haverkamp

Op onze biologische tuinderij telen wij groenten en fruit met veel aandacht voor landschap en milieu.

Van Bommel

Van koe tot kroket. Wij maken ambachtelijke kroketten van puur draadjesvlees en een rijke bouillon. En dat proef je!

Bakkerij Van der wal Jolink

Met liefde en vakmanschap handgemaakt brood. Vol van smaak en gebakken volgens traditionele recepten, met granen uit eigen regio.

Wansink Aardappelen

De vruchtbare Larense zandgronden helpen ons om de lekkerste aardappelen te verbouwen. Het hele jaar door op en top smaak.

Wilgers

Onze aardappels worden al generaties lang geteeld op Landgoed Frieswijk, met aandacht voor onze natuurlijke omgeving.