menu

Dit is Van Onze Grond

Producten van Van Onze Grond komen van boeren en tuinders uit de regio Veluwe-Salland-Achterhoek. En je koopt ze in supermarkten in dezelfde streek. Zie je op een product het logo van Van Onze Grond, dan weet je dat je iets in handen hebt met een herkenbare herkomst, dat met veel liefde is geteeld, gekweekt en geproduceerd. En dat proef je!

Op het etiket van elk product staat van welk bedrijf het afkomstig is. Hier kun je zien wie we zijn. Binnenkort vertellen we hier nog wat meer over onze achtergrond en over hoe wij dagelijks werken aan de productie van gezonde streekproducten.    

VOG route widget
Van Onze Grond - van het land tot in de winkel Van Onze Grond - van het land tot in de winkel

Van Onze Grond heeft je veel te bieden, van aardappelen tot rundvlees en van eieren tot yoghurt, om maar wat te noemen. Wat je precies in je favoriete winkel aantreft, wisselt per seizoen. Bij ons dus geen spitskool in de winter, of winterpenen in de zomer. Maar wel: producten rechtstreeks van het land, vol van smaak.

Jij steunt boeren en tuinders uit je eigen streek, wij zorgen voor goede smaak

Er zijn veel redenen om te kiezen voor producten met het label Van Onze Grond. Doordat we bij jou om de hoek boeren, voorkomen we onnodige reiskilometers en werken we samen aan een duurzame leefomgeving voor de volgende generatie. We kiezen daarom ook niet altijd voor de makkelijkste manier van produceren, maar wel altijd voor duurzaamheid en goede smaak. Toch een fijne gedachte als je met Van Onze Grond een gezonde maaltijd op tafel tovert!

Met Van Onze Grond weet je dat je het beste van het land in huis haalt, van boeren die staan voor wat ze leveren. En dat proef je!